Bahçeci’ye Ziyaret

11 Mart 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
298 defa okundu.
Bahçeci’ye Ziyaret

thumbnail_RESİM (7)

 

Kırşehir Engelliler Derneği Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi Ziyaret Etti

Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği başkan ve üyeleri Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci “Sizlerden güç alıyoruz moral buluyoruz. Allah sizlerden razı olsun dualarınızı hissediyoruz. Türkiye zor bir dönemden geçiyor.Sizinde bu dönemde nezaket gösterip destek olmak için gelmenizden ayrıca mutlu oldum.” dedi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: “Ayrımız, gayrımız yok bizim İnşallah 16 Nisan’da da sizlerin desteği ile milletimizin desteği ile Türkiye önemli bir aşama kaydedecek. Bu referandum Türkiye için önemli , Türkiye’nin doğru yönetilmesi için ve geleceğe daha emin şekle yürüyebilmesi için bu düzenleme gerekli idi. Zaten yıllardır konuşulan bir şeydi. Bu sistem değişikliği 70 yıllardan beri Türkiye’de konuşulmaya başlamış ama doğru zemin bulunamamış. İlk defa şimdi böyle bir fırsat oluştu. Bu dönemde insanlarımızın kafasını karıştırmaya çalışanlarda çok, anayasa maddelerinin değişikliğini çarpıtmaya çalışanlarda çok. Onlarda olacak, herkes işini yapacak. Bizlerde işimizi yapacağız. Millet olarak ta hepimizde sağ duyulu insanlarımız inşallah süreçte doğru kararı verecek, buna eminiz. Engelliler derneği gerçekten hem başkanımız , hem sizler bir ve beraber olduğunuzu görmek beni çok mutlu ediyor.Ayrılıkta fayda yok. Bir olmak, beraber olmak lazım. Sizin güzel faaliyetlerinizi görmekten ayrıca mutlu oluyoruz seviniyoruz. Ne mutlu bize, sizin dualarınıza nail olabiliyorsak, sizin desteğinize mashar olabiliyorsak. Demek ki doğru yoldayız. Bizde mutlu oluyoruz. Özellikle Kırşehir’de de Türkiye’de de bu toplumsal bir uzlaşı demektir. Eskileri unutmamak lazım.Ak Parti öncesinde devletin engellilerine bakış açısı, toplumun bakış açısı. Gerçekten önemli değişiklikler oldu Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun . Onun devrim niteliğinde yaptığı düzenlemelerle gerçektende önemli ilerlemeler kaydedildi.Siyaset bunun için var. Partizancılık ve particilik yapanlar körü körüne yapıyor. Siyaset hizmet için var. İnsana değer vermek için var.İnsanın yaşam şartlarını güzelleştirmek için var.Bunları yapmadıktan sonra siyasetinde kıymeti yok.Ak Parti ile birlikte Türkiye’de bu manada siyasetinde insana bakışı değişti. Sadece engelliye bakışı değil, kadına bakışı değişti, gençlere bakışı değişti, yaşlılara bakışı değişti, her şeye bakışı değişti. Kırşehir’deki yapılan huzur evi yıllarca yapılmayı bekledi.

Ne zaman Ak Parti iktidar oldu, yapımı tamamlandı.Şimdi ise ikincisi bitmek üzere, üçüncüsü yolda . İlçelerimize yapılıyor. Bunlar gerçekten siyaset kurumunun insanımıza verdiği değeri gösteriyor. Tüm dünya Türkiye’nin karşısında. Bu kadar güçlü devletlerle ve insanlarla mücadele etmek kolay değil. Bunu ancak sizin duanızla, sevginizle, milletin desteği ile , manevi desteği ile aşılır. İnsan buna dayanamaz ve mücadele gücünü kendinde göremez. 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile sokağa inmeseydik, o darbecileri kovalamasaydık şehit ve gazi vermeseydik, o zaman ne olurdu mücadele edebilir miydik, edemezdik. Bu aslında siyaset kurumunun da dizayn edilmesi gibi bir şey. 16 Nisan’da yapılacak düzenlemede, bunu kurumsal hale getirmiş olacak. Bundan öncede hükümetler vardı. Bundan öncede Başbakanlar, Bakanlar vardı şu anki sistemle. Ama baktığımızda bu sistem bize 3 tane darbe armağan etti. Bu sistemden doğdu bunlar. Seçtiğimiz Başbakanlar biraz pasifti, askeriyeden korkuyordu, patronlardan korkuyordu, Ordu’da korkuyordu, yargıdan korkuyordu. Bir şey yapamıyordu, kendini orada gösteremiyordu.

Cumhurbaşkanımız hiç birinden korkmadı, sadece ben milletten korkarım dedi. Ben milletten talimat alırım dedi ve 15 yıldır başımızda dimdik ayakta duruyor. Yeni sistem Tayyip Erdoğan’dan sonra lazım. Ondan sonra gelen insanların Ankara’da güçlü bir şekilde durabilmesi için kimseden korkmadan sadece milletten korkarak, sadece millete hesap vererek orada bizi yönetebilmesi için bu sistem değişecek. Kim gelirse gelsin halkın seçtiği kişi gelecek.”dedi.

BELEDİYE BASIN BÜROSU

 

Anahtar Kelime:
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN