Yapımı Devam Ediyor

17 Mart 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
232 defa okundu.

thumbnail_RESİM (2)

 

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; Asri Mezarlık Projesinin Yapımına Hızla Devam Ediliyor”

Kırşehir’i yeniden imar etmek ve Kırşehir’in eksiği olan projeleri hayata geçirmek için çalışan Kırşehir Belediyesi, Asri mezarlık projesinin yapımına hızla devam ediyor.

24 Ağustos’ta ihalesi gerçekleşen Asri Mezarlık Projesinin ihale işleminden sonra yapımına başlandı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci “Asri mezarlık inşaatımız başladı ve hızla yapımına devam ediliyor. İnşallah burada ilk etap da idari binamız morglarımız, taziye evlerimiz olacak ve 400 mezar hazır olacak. İçerisinde 100 kişilik te şehitliğimiz olacak. Yıllar içerisinde ihtiyaca göre büyütülecek projemiz yaklaşık 200 dönüm alan içerisine yerleşmiş durumda. Asri mezarlığımızın yer olarak Boztepe yolu üzerinde iyi bir nokta da yapılıyor.

Daha sonra ki etaplarda camiimiz diğer tesislerimiz inşallah etap etap yapılacak. Hedefimiz ilk etapı önümüzdeki yıl bitirip defin işlemlerine başlayacağız. Asri mezarlık Kırşehir’imiz için önemli bir ihtiyaçtı. Asri Mezarlığımızın çevre duvarını, güvenlik kulübesini, idari binasını ve 400 lahit mezar yapacağız. Geri kalan bölümlerini de ikinci etapta tamamlayacağız.

Kaybettiğimizde büyük acılar duyduğumuz yakınlarımızın cenaze, defin işlemlerinin ve mezarlık ziyaretlerimizin modern, düzenli ve dini inançlarımıza yakışır biçimde yapılması amacı ile Boztepe Yolu’nda etaplar halinde yapılacak diyen Başkan Bahçeci Asri Mezarlık içerisinde; cami, gasilhane, taziye evi, yönetim binası, çeşmeler ve mermer atölyeler yer alacak. Herkesin yerinin belli olduğu bakımlarının düzenli olarak yapıldığı güzel bir mezarlığa Kırşehir imiz kavuşmuş olacak.Biz belediye olarak sadece asfalt ve yol yapan belediye anlayışından sıyrılarak sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında da yatırımlar yapıyoruz. Şehrimiz için daha büyük hedefler koyduk. Kırşehir’imize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

BELEDİYE BASIN BÜROSU

 

Anahtar Kelime:
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN